Actualitat

Benvolgudes famílies,

Continuem oferint el servei de reutilització de bates, xandalls i uniforme de la coral de l’escola FREDERIC GODÀS.

Volem sensibilitzar aquelles famílies que ja no necessiten els xandalls, les bates i/o l’uniforme de la coral dels seus fills/es perquè s’han quedat petits, marxen de l’escola, o qualsevol altra raó, per tal que els deixin al servei de reutilització i fer que altres famílies que sí que ho necessiten puguin utilitzar-los.
Podeu deixar la roba a la secretaria de l’AMPA, dijous de 16:30 h. a 17:30 h.
...

Bon dia,

Us recordem que el proper dimecres, dia 22 de setembre de 2021, finalitza el termini per a poder fer les inscripcions a les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

D'altra banda dir-vos que hem rebut propostes de les famílies de P4-A, P5-A, 1r-A i 1r-B demanant activitats durant l'horari de migdia, complint amb les indicacions que es van enviar des de l'AMPA.

Si hi ha algun grup classe interessat en presentar alguna proposta més ho ha de fer fins el dimecres 22 de setembre, enviant un correu electrònic a ampagodas@hotmail.com indicant el...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar, en arxius adjunts, els protocols que hem preparat per a afrontar el curs 2021/2022 de la millor manera possible. De ben segur que tot es pot millorar i, si és així, ho anirem fent amb el pas dels dies. ELS TRES SERVEIS VAN COMENÇAR A FUNCIONAR EL DILLUNS DIA 13 DE SETEMBRE, PRIMER DIA DE DEL CURS.

La implementació del nou programa de gestió està provocant algun retard en les gestions habituals de la nostra associació. Poc a poc les famílies es van donant d'alta i esperem que en breu tot funcioni de forma correcta i àgil.

Després d...

Benvolgudes famílies,

Avui comença el nou curs escolar 2021-2022 que, malgrat la situació que encara vivim, el reprenem amb molta il·lusió i optimisme! Des de la nova junta de l’AMPA ho tenim tot a punt per donar-vos suport i oferir-vos tots aquells serveis i recursos que estan al nostre abast.

D’una banda, volem aprofitar per donar la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen a l’escola. Esperem que us hi trobeu tant a gust com nosaltres!

D’altra banda recordar-vos que la gestió de l’AMPA enguany canvia radicalment i totes les gestions es faran a través de l’...

Hola,

Us fem arribar el manual per a donar de baixa un/a alumne/a del servei de menjador escolar un o més dies.

És important que ho feu abans de les 9:30 h. del primer dia que causarà baixa perquè a partir d'aquesta hora us dirà que no és possible.

Salutacions.

Subscrigui's a les darreres novetats