Actualitat

Benvolgudes famílies,

Aquest matí, com a AMPA de l'escola i juntament amb altres membres i associacions del barri, hem assistit a un acte amb l’Il·lm. Sr. Miquel Pueyo, paer en cap de Lleida, i l’Hble. Sr. Josep González-Cambray, conseller d’Educació, entre d'altres càrrecs.

Durant el desenvolupament de l’acte el Conseller ha donat el seu compromís en la construcció de l'Institut al barri de Cappont, i l’ha qualificat de prioritat número 1 dels Serveis Territorials. No ha especificat un termini clar, però sembla que pot ser de 3 o 4 cursos. En tot cas, des...

Benvolgudes famílies,

A partir d’ara, les baixes al servei de menjador per causa del Coronavirus les haurà de fer la família directament donat que les variables poden ser múltiples segons cada alumne/a, segons els darrers canvis normatius.

A més a més, la llei de protecció de dades no ens permet tenir la informació de l’alumnat que ha estat confinat i el que no. Fins ara ho havia pogut fer l’AMPA directament perquè el confinament era de TOT el grup, ara no.

Toni Jiménez

Director de Programes

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Menjador volem compartir amb vosaltres un nou propòsit per al 2022.

Per aquest motiu us presentem aquest espai d’hàbits alimentaris, on mensualment compartirem informació nutricional saludable per tal d’apropar-la a tota la comunitat educativa.

Començarem amb el fullet i la guia dels petits canvis elaborats per l’Agència Catalana de Salut Pública, i aquesta cançó de Xiula que ens anima a reduir el consum de sucre:

...

Hola,

Us passem aquesta informació per si és del vostre interès. Pot resultar bonic per als dies de vacances que comencen tot seguit.

LA JUNTA

Benvolgudes nenes i benvolguts nens de l’escola Frederic Godàs,

El proper dimarts, dia 21 de desembre de 2021, rebrem la visita a l’escola de dos patges reials que vindran a recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Suposem que us heu portat molt bé i que ho continuareu fent perquè així els Reis podran ser més generosos.

Si voleu podeu demanar també que s’acabi la pandèmia i així podrem fer moltes més coses: ensenyar tota la cara, fer-nos petons, abraçar-nos, fer festes, jugar sense mascareta,...

Porteu la vostra carta el dimarts 21 al matí i la podreu lliurar...

Subscrigui's a les darreres novetats