Actualitat

US RECORDEM QUE EL 9 DE DESEMBRE ÉS EL DARRER DIA PER A REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

Benvolgudes famílies:

Us informem que, des de demà divendres dia 29 d'octubre de 2021 i fins el dimecres dia 9 de desembre de 2021, restarà oberta la inscripció al Casal de Nadal que ofereix la nostra AFA.

Si surt viable perquè hi ha suficients inscrits es realitzarà tots els dies laborables del període de vacances de Nadal, és a dir: 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre de 2021 i 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022. En total 11 dies.

En aquesta ocasió hi ha dues modalitats:

OPCIÓ...

Benvolgudes famílies, us convidem a participar en la:

CAMINADA GODÀS Pro-viatge Setmana Blanca alumnes de 6è, curs 2021-2022, de l’Escola Frederic Godàs

Organitza l’AFA Escola Frederic Godàs i famílies de l’alumnat de 6è curs.

Dia: 12 de desembre de 2021 Hora de sortida: 11h

Lloc de sortida i d’arribada: Passarel·la Camps Elisis

Recorregut: d’anada i tornada. Sortida des de la passarel·la cap a la canalització del riu Segre fins a les comportes, pujada cap al pont de Pardinyes i després per l’avinguda de Tortosa, avinguda Pearson...

Benvolgudes famílies:

L’AMPA de l’escola té diferents comissions creades per tal de dur a terme diferents projectes amb els pares i mares voluntaris i voluntàries. Som coneixedors que tothom té poc temps lliure per a col·laborar però, si no hi ha persones amb ganes i compromís de col·laborar, les comissions no funcionen.

Les comissions (grups de treball) serveixen per dinamitzar, potenciar i treballar diferents àmbits de la nostra escola, amb la clara intenció de millorar dia a dia els serveis que l’escola i l’AMPA ofereixen. Us les detallem tot seguit i us informem que són...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el Pla de Funcionament del Menjador Escolar per al curs 2021/2022.

Trobareu tota la informació relativa al servei, incloent-hi el protocol COVID-19 i les tasques que realitzen les diferents persones que intervenen en aquest servei/espai educatiu del menjador escolar.

LA JUNTA.

Subscrigui's a les darreres novetats