Actualitat

Benvolgudes famílies,

Durant els propers dies rebreu al vostre compte corrent el retorn dels diners corresponents als dies que no s’ha fet ús dels serveis de l’AMPA degut a la situació d’alarma generada pel COVID-19.

Les famílies que es trobin en situació de deute, impagament o hagin retornat algun rebut de l’AMPA no rebran cap de les transferències a les quals fa referència aquest document.

Depenent dels serveis que heu fet anar podeu rebre fins a 4 transferències, segons s’especifica a continuació:

1.- La mensualitat de les...

Benvolgudes famílies,

En contra del que ens hagués agradat i donat l’estat d’alarma i per imperatiu legal, ens hem vist obligats a suspendre tots els actes de la nostra associació que impliquen la participació simultània de moltes persones al mateix temps i en un mateix espai: mostra de teatre, contacontes, competicions esportives, cloenda de l’escola esportiva, Trobada Familiar, Festa Fi de Curs,...

Desitgem estigueu tots/es bé i que ens puguem trobar ben aviat a la nostra escola.

Una salutació ben cordial, salut i mols ànims.

LA JUNTA

Benvolgudes famílies,

L’AMPA de l’escola Frederic Godàs és totalment conscient que s’ha de fer la devolució del preu del menú des del dia 13 de març, de la part proporcional dels dies que no s’han fet les activitats, així com la quota íntegra del mes de maig de les activitats a totes les famílies que en facin ús, perquè aquesta quota es va cobrar al mes d’octubre. Malauradament no sabem encara quan podrem tornar a l’escola ni tenim directrius clares ni definitives per part de la Generalitat en relació al tema referit, sobretot en tot allò que té a veure amb el menjador escolar....

Hola,

AL següent enllaç trobareu algunes activitats/exercicis de bàsquet:

https://cbcappont.cat/2020/03/30/entrenaments-del-30-3-al-5-4/

Cuideu-vos moltíssim, ens veiem aviat!

Benvolgudes famílies,

A l'enllaç que teniu a sota trobareu un muntatge de vídeo que ha preparat l'AMPA davant la situació excepcional que estem vivint. Esperem que us agradi, especialment als menuts de la casa!

https://youtu.be/xNKvbyei3zQ

QUEDA'T A CASA!

LA JUNTA

Subscrigui's a les darreres novetats