Actualitat

Us fem arribar aquesta informació per si és del vostre interès.

LA JUNTA.

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar tota la informació relativa a la proposta de Casal de Setmana Santa 2018.

Respecteu les dates d'inscripció, si us plau.

LA JUNTA.

Des de l’AMPA recomanem que, l'alumnat que fa ús del menjador, porti un estoig amb el raspall de dents i el dentifrici marcat amb el nom, per raspallar-se les dents després de dinar.

Al menjador disposem d'una calaixera per deixar els estoigs d'un dia per l'altre, distribuïda per cursos.

Els escolars de primària tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la vida. Ens hem de conscienciar de la importància d'una bona higiene bucal i la necessitat de cuidar les dents. Tenir una boca...

Benvolgudes famílies,

Amb l'objectiu de millora constant dels serveis que oferim l'acollida matinal, des del dia 1 de febrer, la gestiona directament l'AMPA de l'escola.

Donades algunes deficiències de funcionament detectades en la l'empresa que fins ara realitzava aquest servei es va fer l'estudi de viabilitat pertinent i, donat que tenim personal que té el perfil adequat per a realitzar aquest tipus d'activitats, es va decidir que la gestió la faria l'AMPA directament.

Després de dues setmanes de autogestió i d'escoltar els comentaris de les...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els reculls de premsa que han sortit avui als diaris locals amb les queixes relatives als lavabos de l'escola. Us recordem que aquestes accions es van acordar a la darrera assemblea de socis.

D'altra banda, us volem informar que les declaracions del director dels Serveis Territorials afirmant que no tenia coneixement d'aquesta problemàtica són falses. Tots/es els membres de la Junta que van assistir a la reunió així ho constaten.

LA JUNTA.

Subscrigui's a les darreres novetats