Actualitat

Benvolgudes famílies,

Us informem que el CASAL DE SETEMBRE és VIABLE en totes les modalitats.

Si teniu qualsevol dubte truqueu al 687441411 (Toni).

LA JUNTA.

Benvolgudes famílies,

Una bona part de la labor que fa l’AMPA a l’escola la realitza mitjançant la col•laboració de mares i pares que, de forma voluntària i desinteressada, participen a les diferents comissions que té la nostra associació.

Totes les comissions i els grups de treball tenen com a objectiu participar activament per millorar l’educació de l’alumnat. Això s’aconsegueix a través de diferents accions: educació dels hàbits de lectura, de transport, de reciclatge, de salut i alimentació, reforç escolar, millora d’equipaments i infraestructures, formació de mares i...

Us recordem que avui, dijous 27 de juny, i demà, divendres 28, podeu passar a recollir la revista 2018/2019 per la secretaria de l'escola de 9:00 a 13:30 h.

LA JUNTA

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar els documents que es van presentar ahir a l'Assemblea de socis.

D'altra banda informar-vos que la valoració de la Festa Fi de Curs va ser molt positiva, en tots els aspectes.

Salutacions.

LA JUNTA.

Benvolgudes famílies:

Per problemes aliens a l’AMPA la revista 2018/2019 no es podrà repartir abans de finalitzar el curs (21 de juny), per la qual cosa les famílies sòcies podran passar a recollir un exemplar de la revista escolar per la secretaria de l'escola, dijous 27 o divendres 28 de juny de 09:00 h. a 13:30 h.

Si no podeu passar no us preocupeu perquè es podran recollir al setembre a la Secretaria de l’AMPA.

A la revista hi trobareu les fotografies dels grups classe, de les activitats extraescolars i de les diferents actuacions de les...

Subscrigui's a les darreres novetats