Actualitat

Benvolgudes famílies,

Davant la impossibilitat de convocar una Assemblea de socis de forma presencial hem decidit fer-la telemàtica, el dimarts dia 27 d’octubre de 2020, a les 18:00 h.
Utilitzarem una aplicació que es diu JITSI MEET. És una aplicació gratuïta que podeu utilitzar de dues formes diferents:

1.- Amb l’ordinador sense necessitat d’instal·lar.
2.- Amb el mòbil o tableta descarregant-la i instal·lant-la al vostre dispositiu.
3.- Clicar damunt l’opció “join meeting”.

Per a poder connectar-vos a la reunió heu de clicar damunt...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar, en arxiu adjunt, la relació de les activitats extraescolars que es poden fer durant el curs 2020/2021.

La inscripció a totes les activitats viables resta oberta, per aquest motiu us informem de les places vacants que hi ha a cadascuna i que anirem omplint per estricte ordre d’arribada de les inscripcions.

Totes les gestions les heu de realitzar a la secretaria de l’AMPA de forma presencial, els dilluns i/o dijous de 16:30 h. a 17:30 h. No envieu correus electrònics perquè les direccions que s’han anat creant per...

Benvolgudes famílies,

Les úniques famílies a les quals se'ls pot girar els rebuts del menjador escolar a través del banc són les famílies sòcies de l'AMPA per la qual cosa, si no sou socis, haureu de passar a pagar el rebut del menjador escolar de forma presencial a la Secretaria de l’AMPA el primer dilluns i/o dijous de cada mes, de 16:30 h. a 17:30 h.

Això afecta també a les famílies que tinguin concedit l’ajut o beca del Consell Comarcal del Segrià.

El fet de no fer el pagament els dies referits ocasionarà no poder fer ús del servei. És el mateix...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar l'oferta d'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al curs 2020/2021.

L'oferta que es presenta està subjecta a possibles variacions o canvis que derivin de l’adaptació del mateix a noves normatives del Departament d’Educació o del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives al coronavirus, així com d’allò que es determini i s’acordi amb la Direcció de l’escola Frederic Godàs.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Frederic Godàs, amb la voluntat prioritària i ferma de complir amb tots els requisits i les...

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar, en els arxius adjunts, els protocols que hem preparat per a afrontar el curs 2020/2021 de la millor manera possible. De ben segur que tot es pot millorar i, si és així, ho anirem fent amb el pas dels dies. ELS TRES SERVEIS COMENCEN A FUNCIONAR EL DILLUNS DIA 14 DE SETEMBRE, PRIMER DIA DE DEL CURS.

Enguany, per tal de donar resposta a la normativa generada pel COVID-19, hem hagut de contractar 7 persones més al menjador escolar. Tot un esforç per a les famílies i l'AMPA que esperem ajudi a col·laborar amb el centre en què...

Subscrigui's a les darreres novetats