Actualitat

Benvolgudes famílies,

Us recordem que demà, dimarts dia 25 de setembre de 2018, és el darrer dia per a inscriure l'alumnat a les activitats extraescolars.

És molt important que respecteu la data perquè de la quantitat d'alumnes que hagin inscrits a cada activitat dependrà que aquesta sigui o no viable.

La secretaria de l'AMPA restarà oberta tots els dies fins el 28 de setembre, però els fulls d'inscripció només es podran presentar avui o demà, que és la data límit.

LA JUNTA.

Benvolgudes famílies,

Necessitem mares i pares que vulguin formar part de les diferents comissions de l'AMPA, però més concretament a la de REUTILITZACIÓ DE VESTUARI .
És una comissió que fa una encomiable tasca de la qual es beneficien famílies de l'escola i creiem que ha de tenir continuïtat. Si disposeu de temps els dimarts i/o dijous a la tarda de 16:30 h. a 17:30 h. us podeu posar en contacte amb l'AMPA al telèfon 687441411.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

LA JUNTA.

Bona tarda,

Necessitem pares i/o mares que vulguin col·laborar amb la comissió de REUTILITZACIÓ DE ROBA ESCOLAR. Si teniu disponibilitat podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 687441411 (Toni).

Moltes gràcies.

La Junta.

Bona tarda,

Us enviem l'enllaç on trobareu tota la informació de la cursa solidària de l'entitat ASPROS, per si voleu col·laborar:

http://aspros.cat/cursa/

Gràcies per la vostra participació.

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el resultat de l'enquesta sobre el Servei de Menjador Escolar 2017/2018.

La posem com a noticia però també la tindreu més temps disponible a la carpeta "COMISSIONS".

COMISSIÓ MENJADOR ESCOLAR

Subscrigui's a les darreres novetats