Actualitat

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el resultat de l'enquesta sobre el Servei de Menjador Escolar 2017/2018.

La posem com a noticia però també la tindreu més temps disponible a la carpeta "COMISSIONS".

COMISSIÓ MENJADOR ESCOLAR

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el calendari escolar de la nostra escola per al proper curs 2018/2019.

LA JUNTA

Benvolgudes famílies,

Tal i com vàrem quedar durant la darrera assemblea de socis us fem arribar, en documents adjunts, tota la informació i documentació tractada.

Assabentar-vos que, degut a problemes amb alguna de les empreses contractades per a dur a terme les activitats extraescolars, estem tractant de tancar l'oferta i, en breu, us la farem arribar a través de la nostra pàgina web. És provable que hi hagi algun canvi en relació a la proposta que es va presentar a l'assemblea.

Salutacions i BON ESTIU!!!

La Junta

RECONEIXEMENT I AGRAÏMENT

De vegades, per reconèixer la gratuïtat, la feina feta, l’altruisme, les estones regalades, les decisions compromeses, el temps compartit,... cerquem paraules boniques i en realitat és molt més fàcil.

Volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a les persones que han hagut de deixar la Junta de l’AMPA durant el present curs: Cristina Hidalgo, Marga Almirall i Agustí Huguet. Creiem que totes les persones que han passat i passaran per la Junta d’aquesta AMPA mereixen un reconeixement públic per tot el...

Benvolgudes famílies,

Per un error en la plantilla d'explicació del funcionament dels llibres de text i material es va posar que es passaria el rebut a començaments del mes d'agost.
La data correcta és la que posa al full de comanda, és a dir, ELS REBUTS ES PASSARAN EL 15 DE JULIOL.

Gràcies per la vostra comprensió.

LA JUNTA

Subscrigui's a les darreres novetats