RECORDATORI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022/2023: PLANTILLA i EXPLICACIÓ

Benvolgudes famílies,

A l'arxiu adjunt trobareu tota la informació referent a les activitats extraescolars proposades per al proper curs. S'ha tingut en compte el resultat de l'enquesta que es va fer a totes les famílies sòcies, valorant el nombre d'alumnes interessats i el percentatge de vots que va rebre cada activitat proposada segons els cursos i/o cicles. És un document força llarg perquè, a més de l'explicació i la plantilla amb el quadre i la informació, podreu veure en què consisteix cada una de les activitats proposades i la metodologia que es farà servir.

Volem agrair a la direcció de l'escola i al claustre de mestres la bona predisposició al moment de cedir els espais per al desenvolupament de les activitats extraescolars del proper curs.

Els horaris s'han determinat tenint en compte el tipus d'activitat, els espais i els horaris de disponibilitat de monitoratge que ens han passat des de les diferents empreses que realitzaran les activitats.

És molt important que respecteu els terminis d'inscripció, sobretot de l'acollida matinal i de la guarda de tarda ja que al començar ambdues activitats el dia 5 de setembre el termini és més curt. Necessitem saber si seran viables o no amb una mica de temps per a poder gestionar el tema del monitoratge.

Per la resta d'activitats, tenint en compte que algunes tenen limitació d'inscrits, es podrà tenir en compte l'ordre de presentació de les inscripcions, si s'escau.

La preinscripció l'heu de fer a través d'ampasoft segons s'explica al pdf adjunt (rebreu un correu informant de la o les inscripcions que heu fet) i, un cop es determini si l'activitat és viable o no, es confirmarà a través de la mateixa aplicació i també a la web de l'AFA.

Esperem que l'oferta d'activitats us agradi i que la participació sigui la desitjada. Estigueu atents a les comunicacions a través de l'aplicació ampasoft (correu electrònic) i de la pàgina web de l'AFA, doncs tota la informació es passarà mitjançant aquests canals (també si les activitats són viables o no).

LA JUNTA.

Fitxers adjuntsMida
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PDF COMPLERT.pdf9.79 MB

Subscrigui's a les darreres novetats