Actualització PROTOCOLS MENJADOR ESCOLAR, ACOLLIDA MATINAL i GUARDA DE TARDA

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar, en els arxius adjunts, els protocols que hem preparat per a afrontar el curs 2020/2021 de la millor manera possible. De ben segur que tot es pot millorar i, si és així, ho anirem fent amb el pas dels dies. ELS TRES SERVEIS COMENCEN A FUNCIONAR EL DILLUNS DIA 14 DE SETEMBRE, PRIMER DIA DE DEL CURS.

Enguany, per tal de donar resposta a la normativa generada pel COVID-19, hem hagut de contractar 7 persones més al menjador escolar. Tot un esforç per a les famílies i l'AMPA que esperem ajudi a col·laborar amb el centre en què no hagi cap contagi a la nostra escola. La vostra col·laboració és importantíssima en l’educació dels hàbits referents a la prevenció de la transmissió del virus. Hem de remar totes i tots en la mateixa direcció i intentar sumar esforços per a què l’objectiu es pugui aconseguir.

El personal que ja formava part de l’equip humà de l’AMPA de l’escola Frederic Godàs i el personal que passa a formar-ne part enguany estan molt il·lusionats. Creiem que hem aconseguit formar un equip motivat, que tereballarà compromès, seriosament i professional, disponible, responsable, respectuós, pacient,... però tornem a insistir en què tot això no serà possible sense el protagonisme que han de tenir aquest curs totes les famílies de la nostra escola.

Llegiu acuradament els documents perquè els protocols són força clars i els hem de complir totes i tots.

Important: les famílies que tenen beca de menjador haurien de comunicar a l’AMPA si compacten o no la beca el dijous dia 10/09/2020 o el dilluns dia 14/09/2020, de 16:30 h. a 17:30 h. a la secretaria de l'AMPA, per a què ho puguem comunicar al Consel Comarcal. També està explicat al protocol del menjador.

IGUAL ÉS DIFÍCIL PERÒ, AMB LA COL·LABORACIÓ DE TOTHOM, HO ACONSEGUIREM!

LA JUNTA.

Fitxers adjuntsMida
PROTOCOL MENJADOR.pdf594.85 KB
PROTOCOL ACOLLIDA MATINAL.pdf568.02 KB
PROTOCOL GUARDA DE TARDA.pdf559.64 KB

Subscrigui's a les darreres novetats