ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA SOCIS DE L'AMPA OCTUBRE 2020

Benvolgudes famílies,

Davant la impossibilitat de convocar una Assemblea de socis de forma presencial hem decidit fer-la telemàtica, el dimarts dia 27 d’octubre de 2020, a les 18:00 h.
Utilitzarem una aplicació que es diu JITSI MEET. És una aplicació gratuïta que podeu utilitzar de dues formes diferents:

1.- Amb l’ordinador sense necessitat d’instal·lar.
2.- Amb el mòbil o tableta descarregant-la i instal·lant-la al vostre dispositiu.
3.- Clicar damunt l’opció “join meeting”.

Per a poder connectar-vos a la reunió heu de clicar damunt de l’enllaç següent 5 o 10 minuts abans del començament de la mateixa:

https://meet.jit.si/ASSEMBLEADESOCISOCTUBRE2020

Si no us funciona clicant damunt l'enllaç copieu-lo a la barra del navegador i feu intro/return.

L’activació de la vostra càmera, sigui del mòbil, tableta o ordinador, és una opció personal. El que sí que us demanem es que el micròfon el mantingueu apagat per tal d’evitar interferències innecessàries. Si heu d’intervenir per algun motiu cal que ho feu a través del xat que té el programa o “aixecant la mà”, que és una opció de l’aplicació. Heu de comprendre que aquesta assemblea online no té les facilitats ni les característiques d’una reunió presencial, per la qual cosa us demanem que gestioneu de forma adient i responsable les vostres intervencions.

Per tal d’agilitzar l’assemblea us adjuntem els documents dels quals es parlarà durant el desenvolupament de la reunió. D’aquesta forma no caldrà fer una explicació exhaustiva de cada un dels punts de l’ordre del dia i guanyarem en operativitat i gestió del temps. Això sí, per a poder fer-ho d’aquesta manera caldrà que us mireu els documents adjuntats prèviament de forma detinguda.

Un dels punts de l’ordre del dia de l’assemblea serà el de “Renovació de membres de la Junta de l’AMPA”. Al finalitzar el curs passat dos de les persones que integraven la Junta van haver de deixar el seu càrrec perquè els seus fills van acabar de cursar estudis a la nostra escola. Si alguna persona està interessada en formar part de la Junta de l’AMPA hauria d’enviar la seva candidatura al correu: ampagodas@hotmail.com fins al dijous 22/10/2020 per a què ho puguem penjar també a la web de l’AMPA i així el dia de l’assemblea només caldrà a procedir a la votació.

L’ordre del dia el trobareu com a document adjunt.

L’estat de comptes corresponent al curs 2019/2020 estan acabant de tancar-ho a l’assessoria i us el farem arribar tan aviat com sigui possible a través de la pàgina web de l’AMPA.

Us esperem el dimarts 27/10/2020 a les 18:00 h. al JITSI MEET!
LA JUNTA

Fitxers adjuntsMida
Explicació assemblea telemàtica.pdf525.93 KB
PROTOCOLS i MESURES COVID-19 MENJADOR ESCOLAR.docx181 KB
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2020 2021.pdf492.81 KB
LLIBRES DE TEXT 2020_2021.docx875.33 KB
SUBVENCIONS GENERALITAT i AJUNTAMENT.pdf536.67 KB
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA DE SOCIS OCTUBRE 2020.pdf645.21 KB

Subscrigui's a les darreres novetats