BEQUES MENJADOR ESCOLAR

BEQUES MENJADOR ESCOLAR 2021/2022

El Consell Comarcal del Segrià ha comunicat a les famílies afectades l’atorgament de les beques del menjador escolar. Algunes famílies tenen un ajut del 100 % però la majoria el tenen del 70 %. Per aquest motiu demanem a les famílies beneficiàries d’una beca de menjador del 70 % que comuniquin si compacten o no el servei.

Hi ha dues opcions:

1.- La família tria l’opció de deixar els seus fills al menjador tot el curs i paguen el 30 % diari que no cobreix l’ajut. Aquesta és l’opció de NO COMPACTACIÓ. Per a poder optar a aquesta opció és imprescindible que feu la inscripció al programa de gestió ampasoft facilitant un número de compte bancari per a què a començaments de mes us puguem girar els rebuts.

2.- La família tria l’opció de fer ús del menjador només els dilluns, dimecres, dijous i divendres (dimarts no estaria inclòs) fins que s’acabi el total de la beca. La data la determina el Consell Comarcal i es comunica a les famílies. Aquesta és l’opció de COMPACTACIÓ.

Per tal de comunicar quina de les dues opcions heu triat i que ho puguem comunicar al Consell Comarcal teniu dues opcions:

1.- Enviar un correu electrònic a la següent direcció: menjadorgodas@gmail.com (no al correu habitual de l’AMPA) indicant el nom de l’alumnat, el curs i quina de les opcions tria la família: COMPACTAR o NO COMPACTAR.

2.- Passar per la Secretaria de l’AMPA de l’1 al 9 de setembre de 2021 en horari de 16:30 h. a 17:30 h. i comunicar-ho presencialment.

En cas de custòdies compartides, i tal com preveu la convocatòria d’ajuts de menjador, cal que demaneu faciliteu a l’AMPA un calendari amb l’especificació dels dies escolars que els beneficiaris de beca convisquin amb cada progenitor.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

LA JUNTA

Subscrigui's a les darreres novetats