CANVIS NORMATIUS i COMUNICATS

Benvolgudes famílies,

Us informem que els comunicats que envia l’escola referents a algunes activitats i/o serveis que gestiona l’AMPA estan consensuats entre les dues parts. La forma més directa d’arribar a totes les famílies és a través del correu electrònic i del Telegram. L’AMPA no disposa de base de dades amb els mails de les famílies i, en conseqüència, les notícies que posem a la pàgina web només les poden veure les famílies que s’han subscrit al servei, que no són totes, malauradament.

Per tal d’evitar duplicitat en els missatges, cosa que genera algunes queixes per part de les famílies, els comunicats que envia l’escola amb algun contingut referent a l’AMPA hi ha vegades que no es posen a la web.

Els canvis normatius són constants donada la situació en la qual ens trobem provocada per la COVID-19 i, per aquest motiu, es tria el mitjà de comunicació més directe i majoritari del qual disposem. De la mateixa manera l’escola ens ajuda a difondre notícies que pengem a la web per tal d’arribar al màxim d’usuaris possible (llibres de text, protocols, activitats,...), cosa que agraïm.

El passat divendres l’escola va enviar un correu electrònic a totes les famílies que deia textualment:

“Benvolgudes famílies,
D'acord amb la Resolució de 29 d'octubre i en el marc de l'emergència sanitària queden suspeses a partir de les 12.30 del migdia del dia 30 d'octubre TOTES les activitats extraescolars de l'escola Frederic Godàs.
Consegüentment, caldrà venir a recollir aquest migdia els nens i les nenes que havien de fer alguna d'aquestes activitats i que no es queden al menjador. El servei de guarda matinal i de tarda continuarà obert ja que no són considerats activitats extraescolars.
Cal dir que des de l'escola es negociarà amb la Paeria l'ús del poliesportiu de Cappont ja que aquest és considerat aula escolar des dels seus inicis i les extraescolars de bàsquet que s'hi fan són totes de grup bombolla.
Qualsevol altre canvi o novetat serà informada.
Cordialment,
La dirección”

Ahir diumenge dia 1 de novembre va enviar un altre correu electrònic a les famílies informant que:

“Benvolgudes famílies,
Com us vam avançar en el missatge de divendres, davant el problema que se'ns va generar amb el pavelló en no poder fer EF ni bàsquet extraescolar, l'escola s'ha posat en contacte amb la Paeria explicant la relació entre el pavelló de Cappont i l'escola.
La regidora d'educació de l'Ajuntament Sra Sandra Castro, ens ha donat resposta aquest matí comunicant que : " Podeu seguir utilitzant el pavelló com ho feu habitualment" però especificant que cal esperar al dilluns un correu des de la regidoria d'Esports.
Consegüentment, l'alumnat de l'escola Frederic Godàs podrà continuar fent les classes d'EF i les extraescolars de bàsquet ja que, seguint la normativa de les restriccions per la COVID, aquestes estan organitzades per l'escola i es treballa amb grups bombolla, per la qual cosa estem molt contents i agraïts.
Cordialment.”

Creiem que els dos missatges són clars i que de la lectura dels mateixos es pot deduir que l’única activitat extraescolar que es pot realitzar perquè es fa per grups estables i dóna compliment a la normativa és l’activitat de bàsquet.

La resta d’activitats resten suspeses fins que es produeixi algun canvi normatiu que permeti tornar a fer-les. La quota o quotes corresponents a patinatge, atletisme i futbol sala no es giraran fins que no es facin. L'activitat de bàsquet es girarà amb normalitat perquè no ha estat suspesa.

Salutacions.

Subscrigui's a les darreres novetats