GUARDA DE TARDA FIXA i/o ESPORÀDICA

Benvolgudes famílies,

Fa dies que estem treballant amb els programadors de l'aplicació ampasoft per a solucionar els problemes que estem trobant amb les inscripcions a l'acollida matinal i la guarda de tarda. El problema s'origina al permetre l'ús dels dos serveis de manera fixa i/o esporàdica.

Segons ens consta, totes les preinscripcions que s'han rebut fins a data d'avui a ampasoft són d'acollida matinal. De no és així, demanem a la família que es posi en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar el problema. Si és el cas truqueu al 687441411 (Toni).

La solució que hem trobat és la de posar la GUARDA DE TARDA FIXA com a activitat extraescolar, amb la seva quota habitual de 20,00 € al mes. Així les famílies que vulguin fer ús d'aquest servei s'hauran d'inscriure a la pestanya de que surt a l'entrar a l'aplicació de: PREINSCRIPCIONS ACTIVITATS.

En el cas de les famílies que vulguin fer ús de la guarda de tarda de forma esporàdica haureu d'esperar uns dies perquè, possiblement, haureu de fer la compra de tiquets eventuals a través de la gestió de compra múltiple de serveis. En aquest cas us enviarem un manual molt senzill per a què sapigueu com ho heu de fer.

Us demamem disculpes per les molèsties que aquests canvis us pugui provocar.

Aprofitem per a informar-vos que totes les sol·licituds que han arribat per al menjador escolar, fins a data d'avui, han estat resoltes satisfactòriament.

Salutacions.

Subscrigui's a les darreres novetats