MENÚ PER EMPORTAR EN CAS DE CONFINAMENT PROVOCAT PER LA COVID-19

AMPA

DOCUMENT INFORMATIU PER A LES FAMÍLIES SOBRE LA MODALITAT DE MENÚ PER EMPORTAR
EN CAS DE CONFINAMENT PROVOCAT PER LA COVID-19

· El menú per emportar està previst per al cas que els usuaris del servei de menjador escolar que tenen un ajut individual de menjador no puguin utilitzar temporalment aquest servei, amb motiu de les mesures preventives que es prenguin per la COVID-19 (quarantena, aïllament o confinament del centre).

· Durant el període de confinament l’alumnat que tingui una beca del 70 %, tindrà dret al menú tots els dies de la setmana.

· El menú per emportar consta de 1r plat, 2n plat, postres i pa.

· La família de l’alumne/a ha de recollir al centre el menú per emportar. En el cas que la família no pugui desplaçar-se a buscar els menús, podrà autoritzar altres persones per recollir-lo en nom seu, mitjançant el document d’autorització corresponent, degudament signat.

· L’accés a l’escola es farà per la porta que hi ha al costat de l’hort escolar i no caldrà que la persona que vingui a recollir el menú accedeixi a l’interior de l’edifici en cap moment. D’aquesta manera intentem garantir i potenciar les mesures de protecció i traçabilitat.

· La recollida del menú s’ha de fer a la primera finestra del menjador escolar, entre les 12:00 h. i les 12:15 h, respectant en tot moment la distància de seguretat i l’ús obligatori de la mascareta. Fora d’aquest horari el servei no funcionarà.

· L’AMPA facilitarà les carmanyoles d’un sol ús per a preparar els menús i la família haurà de portar una bossa per a recollir-ho.

Un cop recollit el menú:

· Porteu els aliments a casa al més ràpid possible, abans no passin dues hores.

· Guardeu-los a la nevera fins al moment de la preparació. Recordeu que són per al seu consum en el dia.

· Escalfeu-lo bé si s’ha de consumir en calent.

· Renteu-vos les mans abans de tocar qualsevol aliment.

Fitxers adjuntsMida
DOCUMENT INFORMATIU FAMÍLIES MENÚ PER EMPORTAR.pdf519.89 KB
MODEL D’AUTORITZACIÓ PER A LA RECOLLIDA DE MENÚS PER EMPORTAR.pdf398.68 KB

Subscrigui's a les darreres novetats