MENJADOR ESCOLAR 2020/2021

Benvolgudes famílies,

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Frederic Godàs, per tal de donar compliment al Pla d’actuació per al curs 2020/2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia, del Departament d’Educació (Secció de Salut) de la Generalitat de Catalunya, de data 30 de juny de 2020, ens veiem en la urgència de demanar a les famílies que necessàriament hagin de fer ús del Servei de Menjador Escolar que ens ho comuniquin enviant un correu electrònic a menjadorgodas@gmail.com (únicament a aquesta direcció), indicant el nom complert de l’alumne/a, i el curs que farà a partir de setembre de 2020.

En el cas de tenir dos o més fills podeu indicar en un sol correu el nom i curs que faran.

Penseu que el fet de complir amb el Pla farà que tinguem moltes limitacions, tant en el número d’usuaris com d’espais que puguem utilitzar. Penseu que cada cop que en fem ús haurem de desinfectar l’espai i ventilar-ho i això farà impossible que puguem donar resposta a una demanda d’usuaris/usuàries tan gran com la d’altres cursos. Per aquet motiu us demanem que feu un exercici de responsabilitat, de molta responsabilitat, i que només utilitzeu el servei de menjador en cas que sigui realment necessari.

El proper curs serà un curs totalment diferent al que estem acostumats i tothom haurà de posar el seu granet de sorra per a què sigui el més suportable possible. Hem de tenir paciència, segur que ens en sortim però, en tot cas, dependrà de cadascú/na de nosaltres.

L’AMPA seguirà totes les mesures i directrius de prevenció i cura del Pla, tot i que no pot garantir que en les activitats i /o serveis que organitzi o gestioni no es produeixi cap contagi de la COVID-19.

Podeu enviar els vostres missatges des d’avui mateix fins el 15 de juliol de 2020. A partir de les 00:00 hores del dia 16 de juliol ja no es generaran respostes automàtiques i els missatges no es podran comptabilitzar.

IMPORTANT: Rebreu una confirmació de la recepció del vostre missatge, sempre que l’envieu dins del període establert.

Us facilitem l’enllaç on trobareu el Pla d’Actuació referit:

https://web.gencat.cat/es/actualitat/detall/Es-presenta-el-pla-dactuacio...

https://govern.cat/govern/docs/2020/07/03/15/51/965e6446-517c-48af-9cbf-...

LA JUNTA DE L’AMPA

Per dubtes i/o aclariments truqueu al telèfon 687 441 411 (Toni)

Fitxers adjuntsMida
ESTUDI VIABILITAT MENJADOR ESCOLAR COVID19.pdf932.03 KB

Subscrigui's a les darreres novetats