NOMÉS GIREM REBUTS PEL BANC A LES FAMÍLIES SÒCIES DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,

Les úniques famílies a les quals se'ls pot girar els rebuts del menjador escolar a través del banc són les famílies sòcies de l'AMPA per la qual cosa, si no sou socis, haureu de passar a pagar el rebut del menjador escolar de forma presencial a la Secretaria de l’AMPA el primer dilluns i/o dijous de cada mes, de 16:30 h. a 17:30 h.

Això afecta també a les famílies que tinguin concedit l’ajut o beca del Consell Comarcal del Segrià.

El fet de no fer el pagament els dies referits ocasionarà no poder fer ús del servei. És el mateix tracte que fem amb les famílies sòcies ja que els rebuts es giren entre l'1 i el 8 de cada mes, si no hi ha algun problema que ho impedeixi. Per exemple, el mes de setembre es giren tots els rebuts més tard perquè les famílies han de fer la inscripció als diferents serveis que l'AMPA ofereix.

Si alguna família no s’ha fet sòcia de l’AMPA i vol que se li girin els rebuts pel banc haurà de passar per la secretaria de l’AMPA, els dies i horari referits, per a fer efectiu el pagament corresponent a la quota anual de soci i, si s'escau, l'import del menjador del mes de setembre. També haurà d'omplir el full per a fer-se soci i l'autorització per a què puguem girar-li els rebuts.

LA JUNTA

Subscrigui's a les darreres novetats