NORMES ESCOLA SORTIDA 16:30 h.

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar aquesta nota informativa per demanar la vostra col·laboració al moment de la sortida de l’escola a les tardes. D’aquesta manera podrem garantir que els serveis que s’ofereixen entre les 16:30 h. i les 17:30 h. (activitats extraescolars, secretaria AMPA, servei de neteja, ...) puguin assolir els nivells òptims de qualitat i seguretat desitjables. Per això us demanem:

- Puntualitat al moment de recollir l’alumnat a les 16:30 h.
- No romandre al pati escolar un cop acabades les classes.
- L’escola i el pati es tancaran a les 16:45 h. sense necessitat d’avisar per megafonia.
- No es podrà tornar a entrar a l’edifici (fer ús dels lavabos, recollir llibres, jaquetes...)

PROTOCOL D’ACTUACIÓ (casos especials)

- Els dimarts i dijous, per fer alguna gestió a la Secretaria de l’AMPA, truqueu al timbre i us obriran, tant per entrar com per sortir. Una vegada sortiu de la Secretaria no us podeu quedar a l’interior del pati.

- Si heu de recollir algun/a alumne/a que faci ús de les activitats extraescolars abans de l’hora habitual de sortida heu de trucar al timbre.

- Al moment de la sortida de les activitats extraescolars, els familiars que veniu a recollir l’alumnat us heu d’esperar a l’exterior del recinte (Carrer Riu Besós) i una treballadora de l’AMPA obrirà la porta a les 17:30 h. per facilitar la recollida.

Per altres situacions especials no contemplades en aquest protocol, demaneu informació a la Direcció de l’escola i a l’AMPA.

Esperem la col·laboració de tota la comunitat educativa per a una escola de qualitat que tots/es volem i ens mereixem.

Rebeu una salutació.

Direcció i Junta de l’AMPA.

Lleida, 1 de març de 2016

Fitxers adjuntsMida
AMPA SORTIDA.pdf288.8 KB

Subscrigui's a les darreres novetats