PETICIÓ A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

L’AMPA no disposa d’una base de dades amb els correus electrònics de les famílies que ens permeti enviar correus massius. Aquesta base de dades la té l’escola i, per temes relacionats amb la llei de protecció de dades, no pot cedir-nos aquesta informació.

L’AMPA té un sistema de subscripció pel qual la família que s’hi subscriu a la pàgina web rep un correu electrònic, a l’adreça indicada al moment de fer la subscripció, amb un enllaç directe a cada una de les notícies que nosaltres anem posant a la nostra web www.ampagodas.cat en el mateix instant que es publiquen. És un sistema que ens permet arribar a les famílies subscrites sense saber quines són perquè no tenim accés a les seves adreces de correu electrònic.

Si una família no es vol subscriure té l’opció de visitar de forma sovintejada la web de l’AMPA per tal d’estar informada de les novetats i les noticies que es van publicant.

No totes les famílies de l’escola, siguin o no sòcies de l’AMPA, estan subscrites a la nostra web i, per aquest motiu, l’AMPA demana la col·laboració de l’escola quan ha de fer arribar un missatge a totes les famílies. L’escola envia un correu massiu en el que normalment hi ha un enllaç a la pàgina web de l’AMPA on hi surt tota la informació de la notícia publicada.

Per aquest motiu us volem demanar que si voleu resoldre algun dubte, trobar un aclariment, fer una consulta, ... relacionada amb l’AMPA ho feu enviant un correu electrònic a ampagodas@hotmail.com o fent una trucada al telèfon 687441411 però, si us plau, no contesteu els missatges que rebeu de l’escola amb informació de l’AMPA perquè ells no tenen la informació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

LA JUNTA

Fitxers adjuntsMida
PETICIÓ A LES FAMÍLIES.pdf421.05 KB

Subscrigui's a les darreres novetats