POSA'T LA GORRA

El Posa’t la Gorra! arriba a la seva 5ena edició!

Aquesta campanya, que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil, fa aquest any una menció especial a LA FAMÍLIA, un pilar molt important durant totes les etapes dels infants i adolescents, compartint i vivint tot tipus de celebracions i adversitats.
Així doncs, enguany el lema de la Festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella de Lleida és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre Xukli Pirata i el seu tresor: la família.
Cada vegada són més les persones que volen dedicar el seu esforç i els seus reptes a tots aquests infants i adolescents amb càncer i volem posar en èmfasi tota aquesta gran tasca solidària.

Amb aquesta campanya volem unir els valors de la família ja que com els pirates, les famílies són aventureres i de vegades, els toca navegar per tempestes que han d’afrontar units; amb constància, força i lluita com uns autèntics pirates.

Aquest any... POSA’T LA GORRA A LA SEU VELLA DE LLEIDA!

En aquesta nova edició, ens agradaria comptar de nou, amb la vostra col·laboració i que des de la vostra escola ens ajudéssiu a donar a conèixer el càncer infantil i a poder distribuir i vendre les gorres.

Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència).

Us esperem el proper 18 de febrer a la Seu Vella de Lleida!

La gorra tindrà un cost de 7€ i permetrà l’accés a la festa
* Pels menors de tres anys no és necessària la gorra; a partir d’aquesta edat, tothom ha de portar la gorra per accedir-hi.

Fitxers adjuntsMida
posat la gorra.jpg426.72 KB

Subscrigui's a les darreres novetats