Demà darrer dia per a fer comandes! DIA 30 DE JUNY: LLIBRES DE TEXT i AGENDA ESCOLAR 2020/2021

COMANDA DE LLIBRES i AGENDA CURS 2020/2021

NOMÉS PER A SOCIS DE L’AMPA

Benvolgudes famílies,

El funcionament de comanda de llibres i material canviarà considerablement del curs 2019/2020 al curs 2020/2021. Les novetats les podem resumir així:

1.- La comanda de material fungible i didàctic, aportació econòmica, el pla lector, materials d’elaboració pròpia i tallers, llibres socialitzats i Festes i entrades la fareu directament a l’escola, seguint les indicacions que aquesta doni al respecte.

2.- L’AMPA gestionarà, exclusivament per a les famílies sòcies que així ho desitgin, la comanda de:
- Llibres de matemàtiques de 1r i 2n curs.
- Els quaderns d’exercicis de matemàtiques de 1r a 4t curs.
- Go! Activity Pack d’anglès de 3r a 6è de primària.
- L’agenda escolar del centre de 1r a 6è curs.

3.- Els fulls de comanda els trobareu a la pàgina web de l’AMPA http://www.ampagodas.cat en format word per a què el pugueu editar. L’haureu de descarregar, omplir les dades, guardar-lo amb els canvis o escanejar-ho i enviar-ho a la següent adreça de correu electrònic: llibresgodas@gmail.com fins el dia 30 de juny de 2020, inclòs. Els fulls de comanda no es podran lliurar presencialment i els que arribin al correu amb posterioritat a la data límit no es gestionaran. Si teniu dubtes o necessiteu ajuda truqueu al telèfon 687441411 (Toni).

4.- El full de comanda que heu d’omplir serà el que correspongui al nivell que farà l’alumne/a al curs 2020/2021. A l’AMPA no trobareu els fulls de comanda de P-3, P-4 i P-5 perquè fan material d’elaboració pròpia (ho gestionarà l’escola).

5.- Els rebuts els girarà l’AMPA, durant la segona quinzena del mes de juliol de 2020, als números de compte que tenim a la nostra base de dades de totes les famílies sòcies. Si alguna família, per alguna raó de pes, ha de canviar el número de compte al qual li hem de girar el rebut dels llibres ho ha de fer constar a l’apartat corresponent del full de comanda. Es preferible, per tal d’agilitzar el procés, que no el canvieu si no es estrictament necessari.

6.- Les famílies que facin la comanda dels llibres i l’agenda escolar a través de l’AMPA ho faran del lot sencer corresponent a cada curs, perquè així es beneficiaran del descompte especial per ser soci/sòcia. Per aquesta raó les caselles estaran marcades per defecte al full de comanda.

7.- Els llibres i l’agenda estaran a les respectives classes el primer dia del curs.

Fitxers adjuntsMida
EXPLICACIÓ LLIBRES CURS 2020_2021.pdf655.32 KB
FULL DE COMANDA PRIMER DE PRIMÀRIA.doc206.5 KB
FULL DE COMANDA SEGON DE PRIMÀRIA.doc206.5 KB
FULL DE COMANDA TERCER DE PRIMÀRIA.doc206.5 KB
FULL DE COMANDA QUART DE PRIMÀRIA.doc207 KB
FULL DE COMANDA CINQUÈ DE PRIMÀRIA.doc205.5 KB
FULL DE COMANDA SISÈ DE PRIMÀRIA.doc204.5 KB

Subscrigui's a les darreres novetats