URGENT: Alumnes amb beca de menjador escolar

Benvolgudes famílies,

Us hem recordat en diferents ocasions que us heu de donar d’alta al nou programa de gestió, fins i tot les famílies que teniu beques de menjador, perquè si no NO PODREU FER ÚS DEL SERVEI.

El programa genera de forma automàtica els llistats diaris de dinars que s’han de servir i si no esteu inscrits el vostre menú no es podrà demanar.

Tot i que per a fer la inscripció el programa us demana el número de compte corrent no es farà cap càrrec per part de l’AMPA a les famílies becades amb el 100 %, ni a les que tenen un 70 % i compacten (fan ús del servei dilluns, dimecres, dijous i divendres fins que s’exhaureix l’import de la beca). L’AMPA informa d’aquest extrem al programa i ell, de forma automàtica, no genera cap rebut en els dos casos esmentats.

També us vàrem demanar que les famílies becades ens informéssiu si volíeu compactar o no l’ajut. És molt URGENT que feu la inscripció abans de divendres. Si no sabeu com fer-la o teniu algun problema al respecte podeu passar dimecres i/o dijous per la Secretaria de l’AMPA de 16:30 a 17:30 hores i us ajudarem.

Al següent enllaç teniu detallat com fer la inscripció. També adjuntem el fitxer amb l’explicació:
http://www.ampagodas.cat/actualitat/nova-gesti%C3%B3-ampa-molt-important...

Us agrairíem que féssiu tota la difusió que pugueu d’aquesta notícia als grups de whatssapp o d’altres sistemes de missatgeria que tingueu amb les famílies de l’escola, bé sigui del vostre curs o d’un curs diferent.

LA JUNTA

Fitxers adjuntsMida
EXPLICACIÓ FUNCIONAMENT AMPASOFT.pdf824.85 KB

Subscrigui's a les darreres novetats