VAGA GENERAL DIVENDRES 18 D'OCTUBRE DE 2019

Benvolgudes famílies,

Us informem que, davant la convocatòria de vaga general per al divendres dia 18 d’octubre de 2019, aquest dia NO hi haurà activitats extraescolars.
Des de l’Ajuntament ens han comunicat que no poden garantir que el pavelló poliesportiu sigui obert i, donat que no es obligatori comunicar prèviament qui s’adhereix o no a la vaga, i tot fent un exercici de responsabilitat, ens veiem obligats a suspendre totes les activitats que no depenen directament de l’AMPA.

El menjador escolar i les acollides de matí i de tarda, com a únics serveis que gestiona l’AMPA directament amb personal propi, funcionaran amb “normalitat” però, donat que part del personal ha expressat la seva voluntat de fer vaga, no podem garantir el compliment de les ràtios.

Si alguna família usuària del servei de menjador sap que no farà ús aquest dia us agrairíem que ho comuniquéssiu al telèfon 973201315, abans de les 09:30 h. del divendres 18 per tal d’adaptar la comanda de menús (les baixes del divendres 18/10/19 es poden comunicar també durant el dijous dia 17 indicant al moment de trucar que corresponen al divendres).

LA JUNTA

Fitxers adjuntsMida
VAGA 18 OCT 2019.pdf58.9 KB

Subscrigui's a les darreres novetats